Meny
 

Fransk og italiensk under samme tak

Fransk og italiensk under samme tak

Hos Little Eataly opplever du smaken av Italia uten å reise dit, mens hos La Baguette spiller de på franske følelser. Du finner begge under samme tak i 1. etasje.

- Vi er veldig opptatt av at maten vi lager skal bestå av ferske og gode råvarer. Det meste som finnes på menyen er laget av ekte italienske råvarer. Vi tilbyr også italienske delikatesser på restauranten som du kan ta med deg hjem sammen med pizzaen din, sier daglig leder Henrik Dillman.

 

Foruten Italiensk pizza, finner du også herlige pizzafoccacia og salater på menyen.  

 

Også barnas Italia

- Alle barn skal selvsagt også få en smak av Italia, vi tilpasser pizzaen i passe store porsjoner til barna, sier Henrik.

 

Det er Elio Corsi som står bak pizzaen på Little Eataly. Corsi er pizzaioli på Eataly Aker Brygge og har vunnet flere verdensmestertitler. Sist kom han på 3. plass i Pizza World Championship 2017 i Italia. Han er også vinner av årets norgesmesterskap i klassen for italiensk pizza, tok bronse i VM i 2016 og gull i EM i 2015. 

 

La Baguette – full av franske følelser

- Hos oss tilbys gjestene atmosfæren av en fransk fortauskafé i Paris, forklarer Henrik og legger til:

 

Her får du nysmurte baguetter laget på bestilling, ferske og gode og etter ditt ønske. På menyen finner du også salater, franske fristelser og annen varm mat.

 

Sunnere alternativ til fast food

- La Baguette er et sunnere alternativ til fast food – håndlaget naturlig mat til mennesker på farten. Vi unngår unødvendige tilsetningsstoffer som er vanlig i ferdiglaget mat og fast food i dag, avslutter Henrik.

Sist endret - 06 desember 2017